Vikingens – VST’s uovertrufne, fantastiske, gigantiske,eventyrlige julefrokost. 3/12 2021

Vi gør, her i god tid opmærksom på, at den traditionsrige julefrokost, nu er under forberedelse. Søren – Hans Jørgen og undertegnede, arbejder ihærdigt på igen i år, at gennmføre denne festlige aften i klubhuset.

Vi kan afsløre, at antallet af retter igen i år vil nå uanede højder. Gode Vikinger arbejder hjemme i køkkenerne på at forberede de mange retter.

Der har været flere som har spurgt: “ Hvornår kan vi tilmelde os”? Til det kan vi tilføje, at I bliver briefet på sædvanlig vis via SMS, når tilmeldingen åbnes.

Der arbejdes på helt nye konkurrenceformer, som præsenteres på aftenen, og der vil som sædvanligt være Amerikansk lotteri, med et formål, at begrænse prisen for medlemmernes deltagelse i denne stærkt eftetragtede begivenhed. Husk godt med mønter når vi ses.

Det vil være en god ide at tilmelde sig så snart I modtager SMS’en,vi ved at der bliver rift om pladserne. Som sædvalig er der begrænsninger i pladserne, og vi lukker ved 60 deltagere.

Sæt kryds i kalenderen, til denne super aften./ce

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

DanishEnglishGerman