Standerstrygning/ rydning af havnen/ det nye havneprojekt

Tilmelding til standerstrygningsfesten lørdag den 30/10 2021 kl. 18.00 er nu åben.

Den på hjemmesiden annoncerede ”højtidelighed” med standerstrygning kl. 13.00 aflyses hermed.

Vi mødes således i klubhuset kl. 18.00, og der serveres en tre retters menu, som vi køber udefra. Derudover er alle drikkevarer (øl – vin og vand) inkluderet i prisen, som er sat til:

Pris pr. deltager kr. 100, betales til 65052. Foreningen betaler alle omkostninger, ud over det udmeldte tilmeldingsgebyr.

Bestyrelsen har sat et max. På 60 deltagere. Hvis vi rammer loftet for antal deltagere, melder vi det ud i en sms til medlemmerne. Når vi ikke maximum, er sidste tilmeldingsfrist den 25/10 kl. 08.00. Vi glæder os til et brag af en Vikingefest, i klubhuset.

Det kunne da også godt være, at vi vil se noget underholdning i løbet af aftenen…  

Alle indhalerliner, fortøjninger mv. skal være fjernet når bådene tages op, så uddybningsfartøjet kan komme ind på pladserne og grave. Der kan ikke ligge både i bassinerne, så længe uddybning forstår. Arbejdet startes op den 1/11 2021.  

Foreningen deltager i de udmeldte borgermøder den 28/9 – 6/10 og 12/10 i kartoffellageret, hvor havneprojektet gennemgås, og der bliver lejlighed til at stille spørgsmål. Især den 6/10 er afsat til information omkring foreningerne. Vi vil bla. spørge ind til: vinteropbevaringspladser i fremtiden, samt hvornår og hvordan vil den udmeldte cykelbro over Gudborgsund være mulig at sejle igennem. /ce  

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

DanishEnglishGerman