Godt nyt omkring Kong Frederik IX’s bro

De lokale sejlklubber har fået følgende meddeling fra Rambøll: Banedanmark skal teste det nye signalsystem mellem Mogenstrup og Rødby i weekenderne i perioden fra d. 4. september til 3. oktober 2021. Som tidligere meldt ud har Banedanmark arbejdet på at finde en løsning, så sejlerne påvirkes så lidt som muligt. Der er heldigvis opstået mulighed for, at dette arbejde kan gennemføres, samtidig med at Kong Frederik IX’s bro kan åbnes for sejlerne i weekenden i testperioden i de normale åbningstider i weekenden. Projektdirektør Klaus S. Jørgensen fortæller: Der er opstået mulighed for at gennemføre de nødvendige test af det nye signalsystem, samtidig med at broen holdes åben for sejlerne i weekenderne i testperioden fra d. 4. september til 3. oktober 2021. Vi er naturligvis glade for, at det har vist sig muligt komme sejlerne i møde og finde en løsning, så broen kan holdes åben i de normale åbningstider i weekenden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

DanishEnglishGerman