Klubhuset åbnes for. “Tirsdagsspisning”

De sidste ændringer omkring Corona restriktioner, gør at vi nu igen kan åbne klubhuset.

Man skal stadig have gyldigt Coronapas, eller en test som er mindre end 72 timer gammel. Der skal benyttes mundbind, når man ikke sidder ned.

Coronapasreglerne er ændret, så personer som har fået 1. Stik for mere end 14 dage siden pr. Automatik nu har gyldigt coronapas. Dette findes i appen: “Min sundhed”, ellers appen “ Min læge”.

Personer som har fået 2. Stik er naturligvis allerede i besiddelse af gyldig Corona pas.

For alle andre, som ikke opfylder disse kriterier, gælder fortsat at man skal have en test som er mindre end 72 timer gammel.

Det er bestyrelsens ansvar, at reglerne overholdes, og det påhviler også samme at foretage stikprøvekontrol. Jeg er sikker på at I sørger for at vi alle overholder reglerne.

Fra på tirsdag, spiser vi igen som “ i gamle dage” i klubhuset for dem som har lyst til det. Du skal betale for din mad senest mandag kl. 0800, ved at betale kr. 50 pr. Kuvert til 65052.

Vi ses til frikadeller på tirsdag efter sejladsen./ce

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

DanishEnglishGerman