Nyt om generalforsamling og standerhejsning 2021

Det er med beklagelse at jeg må konstatere, at det ikke har været muligt at finde en ny formandskandidat til Vikingen. Når det er sagt, har Henrik Piil pga arbejdsmæssige forpligtigelser følt sig nødsaget til at trække sig fra bestyrelsen, og det gør jo ikke udfordringen mindre.

Det betyder at den den fremtidige bestyrelse, vil været meget ilde stedt, med hensyn til gennemførelse af den kommende sæson.

Hans Jørgen har i den forbindelse henvendt sig til mig, og bedt mig overveje min situation endnu engang, med henblik på formandsposten.

Hans Jørgen og jeg er blevet enige om, at vi ikke kan efterlade foreningen i den meget uheldige situation, og vi har begge besluttet at tage ET år mere på vores poster, situationen taget i betragtning.

Generalforsamlingen gennemføres i år virtuelt, og I vil alle modtage et link, som i skal trykke på, for at deltage i generalforsamlingen, som vi forventer vil finde sted inden for 14 dage. I hører alle nærmere i direkte mail til jer alle.

Standerhejsningen gennemføres i det fri lørdag den 24. April kl. 13.00 Vi vil forsøge at stable noget på benene med en øl og en pølse, men alt foregår udendørs. som tingene er i øjeblikket må vi være Max 50 personer, hvilket vi vil efterleve efter først til mølle.

Som det ser ud her i skrivende stund bliver der ingen fest om aftenen.

Der vil snarest blive udfærdiget program for næste sæson. Husk at sætte kryds ved Pinsen i Nysted, hvor vi skal ha’ det rart med at sejle Matchrace i folkebåde.

Tilmelding kommer snarest.

/ce

One Comment

  1. Nils Hofmann

    Vil gerne tilmeldes standerhejsningen
    Marianne Pedersen
    Nils Hofmann

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

DanishEnglishGerman