Glædelig jul

I disse dage, ville vi under normale omstændigheder, have kunnet se tilbage på en efterårssæson, hvor vi havde gennemført 7 klubmøder, og ikke mindst Vikingens traditionelle julefrokost.

Vi havde haft endnu en lang række af dejlige oplevelser sammen, som ville have været “ sociale vitaminer” for os alle. Jeg har i perioden talt med rigtig mange medlemmer og alle som en siger: “Vi savner vores fællesskab”.

Det kan jeg helt og fuldt tilslutte mig, og jeg ser i den grad frem til, at dem som har lyst, nu endelig kan blive vaccineret for denne ubærlige virus.

Udsagnene fra medlemmerne varmer at høre i denne triste tid, men de gir’ mig også troen på, at så snart det er muligt, vil vi igen åbne op for vort klubliv, som alle efterspørger.

Vi sonderer i øjeblikket i bestyrelsen, visse ændringer af vores køkken, hvor en ny emhætte en industriopvasker samt yderligere tekniske ændringer, til glæde for os brugere er under overvejelse. Mon dog ikke dette vil være klar til sæson start.

Snart er vi nået til generalforsamlingen. Coronarestriktionerne ændrer sig snart sagt dagligt, men som reglerne er i skrivende stund, påtænker vi at flytte generalforsamlingen til større lokaler, så alle kan deltage uden at vi overtræder det gældende forsamlingsforbuddet.

Vi håber at vores nye “Matchrace” med folkebådene vil blive vel modtaget, og at vi således kan indlede denne sejler serie i Nysted i Pinsen 2021, men mere om dette senere.

Herfra skal afslutningsvis lyde et ønske om en glædelig jul, samt et godt og lykkebringende nytår, selv om det i øjeblikket kan være lidt svært at overskue den nærmeste fremtid, hvad angår restriktioner.

/ce

Comments are closed.
DanishEnglishGerman