“Matchrace cup” i Folkebåd 2021

Coronaen driller os, og vi har været nødt til at aflyse hele vores vinterprogram. Hvem mon ikke tænker på noget at glæde sig til …

Jeg har talt med Jesper fra Nysted og Preben fra Guldborg, og vi har talt om at tilbyde en “ Matchrace” på samme måde, som vi gjorde med 606’erne.

Vi har talt om, at det kunne være sjovt at lave en cupsejlads med vore tre disponible Folkebåde. Nysted har to og vi har Mester Benzon.

For at gøre det hele lidt mere spændende påtænker vi at udbyde sejladsen i tre afdelinger.

1.afdeling sejles i Nysted i pinsen, nærmere betegnet lørdag 22. maj. Banen lægges umiddelbart ud for havnen, så det hele bliver meget tilskuervenligt.

2. afdeling sejles i Nykøbing, lørdag 19. juni, og banen lægges umiddelbart omkring Vikingebroen.

3. Og afsluttende afdeling sejles i Guldborg, lørdag 21. august, ligeledes med banen umiddelbart ud for brohovedet. Vi påtænker at slutte af med en god fest i Guldborg, hvor Efter Skoletid også har lovet at deltage med lidt musik.

Hvis I synes, at dette kunne være en god ide, så hører jeg meget gerne fra jer. Ingen er bundet af nogen form for tilmelding endnu, men vi har brug for at høre, om der er stemning for at lave dette arrangement, som jo alt andet lige handler om kapsejlads, omend under andre forhold end vi plejer.

Vi forestiller os tremands besætninger og vil i givet fald udbyde det antal pladser (startende både), som vi kan gennemføre, med 1. start tidlig formiddag og sidste sejlads afsluttet omkring klokken 14 – 14.30.

Alt dette kan naturligvis kun gennemføres, hvis vi har grønt lys omkring Coronaen, men tankerne og planerne er, så der bliver noget at glæde sig til.

Jeg hører gerne fra jer på sms, så vi kan danne os et overblik over, om vi “ har skudt helt forbi”, eller der er opbakning til projektet.

Mvh ce

Comments are closed.
DanishEnglishGerman