Foreningens fremtid, og bestyrelsens virke.

Kære alle.

I skrivende stund tages bådene op for sæsonen 2020. Vi kan se tilbage på en bemærkelsesværdig sæson. Men på trods af det har Vikingen fungeret så godt, som det har kunnet lade sig gøre, og det er mit indtryk at alle har kunnet se tilbage på året 2020, som, trods alt, har været givende for os alle.

Jeg har ved flere lejligheder skrevet til jer, at udskiftningen i bestyrelsen, bliver markant ved næste generalforsamling.Louis, Hans Jørgen og undertegnede træder ud. Det er lykkedes at finde afløser for Louis og Hans Jørgen, med kompetente personer, som jeg ved Vikingen kan glæde sig til at få ind i bestyrelsen, hvis ellers generalforsamlingen bifalder den siddende bestyrelses indstilling.

Det er desværre ikke lykkedes at finde en afløser til formandsposten.

Jeg har hørt på vandrørene, at” Carl Erik tager nok en tur mere”. Det kan jeg afkræfte. Min beslutning blev meldt ud for snart to år siden, og den ønsker jeg ikke at fravige. Jeg har taget 6 år på posten, og nu er det tid til at træde tilbage.

Vi har en forening, som i den grad bliver brugt af vore medlemmer.Opbakning til alt muligt vi finder på, og altid glade smil og godt humør fra alle kanter.” Hvad mere kan man ønske sig” ?

Jeg ønsker mig at vores gamle forening kan videreføres. Lige som i alle andre “ både eller skibe”, skal der jo være en kaptajn på skuden.Formelt står kaptajnen jo med ansvaret i sidste ende, men ingen kaptajn kan sejle et skib uden besætning. I hvertfald ikke ret længe.

“Besætningen” i Vikingen har så mange års erfaring, så “kaptajnen” behøver ikke at sige noget om hvordan skibet skal sejles. Det klarer alle mand/kvinde til ug, så det er der ingen grund til at blande sig i.

Kære alle. Vi har brug for en “kaptajn”, som fremadrettet vil få et let job.Der er så mange “gaster på dækket”, som har “sejlet” i så mange år, at det umuligt kan blive et problem, at blive “ kaptajn” i Vikingen.

Jeg beder jer alle, om igen af overveje, muligheden for at give vores gamle forening – og dermed alle os medlemmer, en hånd, ved at tage roret i en periode. “Selvstyreren” kører allerede, du skal bare kontrollere kurs – fart og tid.

I bestyrelsen håber vi virkelig på, at I vil hjælpe os med, ikke at skulle stå til generalforsamling, og ikke have nogen formands kandidat.

Det skylder vi hinanden, og ikke mindst vores elskede forening, som nu har mere end 150 år på bagen.

/ce

Comments are closed.
DanishEnglishGerman