Tirsdagskapsejlads/ betaling via mobil pay.

Vi har besluttet, at man fremover skal betale via Mobilepay 65052, hvis man ønsker at spise i klubhuset om tirsdagen. Sidste tilmelding er mandagen før kl. 12.00. Prisen er 60 kroner pr. næse. Sædvanlig reminder udsendes via sms. Bestyrelsen sørger for, at der er personale til at “ øse op på tallerken”. Bordene vil blive kaldt trinvis op for at undgå, at vi står for tæt. Vi starter med normale tirsdage og spisning i klubhuset tirsdag den 16. juni. Der sejles også den 23. juni samt den 30. juni. Vi må være 50 personer i huset efter princippet: først til mølle. Vi vil forsøge at udsende sms, hvis vi når det maksimale deltagerantal før sidste tilmeldingsfrist, som er MANDAGEN FØR klokken 12.00.

Husk at skrive datoen i bemærkningsfeltet, for den dag I betaler for, og hvem betalinger gælder for. (F.eks Kirsten og ce Tirsdag den 16. Juni.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

DanishEnglishGerman