Nyt fra A.m.b.a.

Vi er nu klar til at gennemføre den uddybning, vi har talt om de seneste to år. Vi har fået bevilliget 1,6 mio. kroner til uddybning af vores havn. Derudover er der bevilliget andre 400.000 kroner til sejlrenden ind til kanalhavnen.

 

Guldborgsund Kommune klarer selv alle ansøgninger i forhold til miljø, klaptilladelser mv. samt aftaler med entreprenører. Vi får nu uddybet hele havnen til en dybde på 2,1 meter. Enkelte områder mod roklubben og langs med gruspladsen vil blive uddybet til ca. 1,5 meter. Det betyder samtidig, at vi nu i A.m.b.a’et fremover vil få en økonomi, som gør, at vi har mulighed for løbende at holde uddybningen ved lige, således at vi ikke kommer til at stå i den samme situation igen.Det er nu muligt at lave en opsparing og budgettering i årene fremover til løbende oprensning, og hvor vi selv har økonomi til dette.

Arbejdet er planlagt til at gå i gang omkring den 1/11 2020, og færdiggøres med udgangen af dette år. (Så må vi pløje os igennem denne sommer), men det går nok, når vi ved, at det bliver bedre næste år.

 

Bådpladsen ved mastekranen bliver indrettet til p-plads af Guldborgsund Kommune i løbet af maj. Tidsplanen for dette arbejde er rykket til opstart efter 18. maj af hensyn til K.J. Bådelaug, så de kan få deres både i vandet og monteret master, inden kommunen indretter pladsen. Således vil der fremover være mulighed for langtidsparkering på dette område.

Husk at parkeringspladserne ved roklubben kun er til korttidsparkering.

Vore broer er nu afrenset og behandlet, så vi slipper for meget glatte broer fremover.

Herfra vil jeg ønske alle en fantastisk sommer på vandet.

Med venlig hilsen. Henrik Piil

Comments are closed.
DanishEnglishGerman