Status pr. 3. april

Kære alle. Vores bestik af situationen her fredag 3. april, er, at vi nok kommer til at indstille al form for planlagt klubaktivitet, i hvert fald frem til sommerferien. Det betyder, at aftenkapsejlads med efterfølgende spisning, som det ser ud nu, ikke bliver gennemført. Vi kan ikke samle 50 personer i klubhuset, når vi ikke ved, hvor vi er på smittekurven. Hvordan det forholder sig med at sejle til andre havne, er pt. meget forskelligt. Vi kan kun opfordre til, at man kontakter de havne, man agter at besøge, for at få klarhed over forholdene lokalt. Skulle der komme lempelser i den mellemliggende periode, vil vi naturligvis straks tage aktion på dette. Vi opfordrer naturligvis til, at alle passer på hinanden, som vi har gjort indtil nu.

Comments are closed.
DanishEnglishGerman