Status den 17. marts 20

Kære alle sammen.
Ved denne her tid plejer jeg at forberede standerhejsning – sidste klargøring af båden, og ikke mindst en god snak med alle jer andre, i bådhallerne og på havnen.
Det er jo ikke just det, der er på dagsordenen lige nu.
Vi ved alle, at den nærmeste fremtid nok ikke kommer til at ligne det forår, vi hvert år glæder os rigtig meget til.
Men ved I hvad?
Jeg glæder mig over, at vi i bestyrelsen reagerede prompte ved at aflyse alle former for møder og klubarrangementer, så vi i den grad kan være medvirkende til at passe på hinanden, nu da coronaen har vist sit ”grimme ansigt”.
I vores forening har vi et super godt socialt forhold til hinanden. Det skal vi naturligvis blive ved med, og det gør vi ved at følge myndighedernes anvisninger.
Jeg ved, at vi alle glæder os til, så snart det er forsvarligt, igen at kunne ses og lade vores klubliv blomstre videre.
Som jeg har sagt utallige gange ” Forventningens glæde er den største”, og den kan ingen tage fra os hverken med eller uden corona.
De gode nyheder er, at vi i år får flere nye både.
Velkommen til John Bojesen, som kommer med en L 23.
Velkommen til Martin Feltskov, som kommer med en Bandholm 24. Jesper Helver er igen på banen med en Nimbus 27.
Vi får også en ny jolle ved nordre flydebro, som tilhører Johnny Kjær. Og Søren og Bente Løftgaard skifter motorbåden ud med en Bavaria 46.
Vi glæder os til at byde alle jer velkommen hos os, og håber at I må få god glæde af at være medlem af Sejlforeningen Vikingen.
Vores mål er, at vi i maj måned, kan starte op med de ”unger”,  vi har undervist hen over hele vinteren og som afsluttede deres teoriuddannelse med kæntringsøvelser med optimistjollen i svømmehallen den 10. marts.
Holdet består af ca. 10 glade drenge og piger, og gæve Vikinger har givet håndtryk på, at de vil hjælpe med at få ungerne godt i gang med den praktiske sejlads, som vi satser på at starte til maj. Vi har fra sponsorer allerede modtaget over 50.000 kroner til indkøb af nyt grej, og Louis har indtil flere ansøgninger ude, så hvem ved, om der ikke når at komme flere penge i kassen.
Selvfølgelig er vi selv indstillet på at give en pæn skærv i kassen også til dette super relevante tiltag for vore kommende unge sejlere.
Vi har indkøbt et spritnyt stel sejl til 606’eren, og vi har planlagt en total renovering af båden ved samme lejlighed, så den kan stå fuld sejlklar til sæsonen.

Vi har indkøbt nye kæder og bøjer til at udlægge de sædvanlige steder – ved Hamborgskoven og i Herrevigen. Andre gode Vikinger har påtaget sig denne opgave med at få dette klar til maj måned.
Uanset hvad der sker, så er der masser af ting at glæde sig over, og ikke mindst til.
Til Vegvisir er der i skrivende stund tilmeldt 112 både, så det tegner rigtig godt igen i år, når vi 3. september skyder sejladsen i gang.
Når corona ”åget” igen forsvinder, byder Guldborgsund og alle andre farvande igen velkommen til alle os, som elsker at færdes på vandet.
Jeg glæder mig til at se jer allesammen igen, selv om vi måske kan blive lidt forsinket med det hele i år.
Pas godt på jer selv, og på gensyn. Carl Erik

Comments are closed.
DanishEnglishGerman