Nystedturen 2015

Fællesturen til Nysted blev en stor succes. 15 både var tilmeldt og mødte frem, den første allerede tirsdag (!) I de følgende dage mødte resten frem efterhånden som de var pensionerede, de sidste lørdag. Vi lå i “viften”, i slæbestedet og på den “forkerte” side inde ved klubhuset, hvor Sirikit fint flød ind. Der er sket ting og sager rent uddybningsmæssigt.

Fredagens prøvegrill forløb fint, selvom det blev koldt og blæsende til aften. Lørdagen bød på fælles cykeltur til Holten Strand, med hjemkomst kl. ølve. Her brød regnen løs, men vi var ligeglade og drak øllet i læ af klubhuset, hvor vi også spiste frokost.

Klokken 13.30 stoppede regnen, og konkurrencerne startede klokken 14 i fint vejr. Det var ret godt timet af Cato og Carl-Erik, der stod for løjerne. Vi legede kimsleg og kastede med dartpile og de modigste lavede cykelringridning alt imens børnene fiskede mystiske ting og skvattede i slæbestedet.  Jolly vandt i det samlede, og kunne frit vælge præmie fra et velspækket gavebord. Der var i øvrigt præmier til alle, så ingen blev sure. Til aften var det lunt og stille, rigtigt grillvejr, og vi blev ved til mørket sænkede sig og myggene tog over. Dem var der mange af. Rimfaxes to letmatroser talte således søndag morgen 33 og 12 myggestik.

Søndagens hjemsejlads foregik forholdsvis tidligt grundet kulingvarsel.
Stor tak til Cato Dino og Carl-Erik Appolonia (Vålse-Bilen) for løjerne, men også til Ole Baloo for perfekte grills både fredag og lørdag.

Comments are closed.
DanishEnglishGerman