Fælles turen til Nysted 2010

Der var en hel fantastisk tilslutning til den traditionelle Nysted-tur, som fandt sted 21.-22. august. For nogles vedkommende endda meget længere. Det ses ganske tydeligt, at flere og flere Vikinger har fået en pensionist-tilværelse, og desuden var en enkelt båd begyndt at træne flere år før tid.
17 både deltog, og vejrudsigten kunne man da heldigvis ikke regne med. 
Vi havde fint vejr med tropenat natten til søndag. Og ingen regn.
Der var fyldt helt op i viften og i slæbestedet, så tre både måtte ligge på den modsatte side.

Efter informationsmødet klokken ølve lørdag var der almindelig hygge i bådene, inden vi i samlet trop begav os til minigolfbanen. Her blev der slået mange skæverter, og det var som regel banens skyld. Minigolfbanerne har set bedre dage, og almindeligt vedligehold er ikke noget, der tynger. Bare en kost ville gøre underværker. Nå, det kunne ikke slå skår i glæde. Vi hyggede os.

Vel tilbage ved klubhuset igen, blev der løbet Lille Ib inden uddelingen af Nysted-poserne. Jeanette fik god hjælp af Nicklas, Laura, Sofia og Wilma, og poserne gemte på mange artige overraskelser.

Lørdagen sluttede med fælles grill og hygge, og søndag sejlede vi hjem stort set i en lang armada, og vi siger tak til den flinke brovagt, der straks satte lys, og så ellers åbnede og lukkede broen, så ingen kom til at vente.

Nysted – vi vender frygteligt tilbage næste år.

Comments are closed.
DanishEnglishGerman